バイオテクノロジーで「おいしさと健康」の両立を。
機能性食材を生み出す技術の開発を追い求める。

江崎グリコ株式会社
健康科学研究所

Nantarajit Paphawee

ナンタラジト パパーウィー
博士(海洋科学)

There is a growing demand of great tasting food products and healthier, thus we have focused on development of health-promoting food ingredients as one of the greatest challenge to response to increasingly health conscious consumers. We develop key technology especially through biotechnological approaches for producing of various functional food ingredients with increased health-promoting benefits, and can be applied as fortified healthy food products. We believe that our expertise can lead to new functional and innovative product development which provides not only predominant sensory appeal but also nutritional and health benefits. The innovative food technology opens up new opportunities for us to contribute to the improvement of food products quality and conferring health benefits and well-being which deserve customers’ needs.

近年、消費者の健康意識も高まり、おいしくて健康的であるという条件を満たす食品が求められるようになっています。そんな「おいしさと健康」の課題に立ち向かうため、私たちは健康促進食品成分の開発に取り組んでいます。健康効果を強化したさまざまな機能性食材を生み出すために、バイオテクノロジーを通じてアプローチ。おいしくて健康な食品づくりに役立つ技術の開発に注力しています。私たちの専門知識で、世の中の食品の品質向上に貢献したい。消費者のニーズに合った健康上の課題解決を図る食品を提供していくことをめざしています。

略歴

  • 2018江崎グリコ株式会社 入社 健康科学研究所